Saguaro NP - Reisverslag uit Tucson, Verenigde Staten van Sjaak en Carola Kwaak-van Kesteren - WaarBenJij.nu Saguaro NP - Reisverslag uit Tucson, Verenigde Staten van Sjaak en Carola Kwaak-van Kesteren - WaarBenJij.nu

Saguaro NP

Door: Sjaak en Carola

Blijf op de hoogte en volg Sjaak en Carola

09 Juni 2025 | Verenigde Staten, Tucson

Vandaag naar Saguaro NP - spreek uit Sa Waa Roo - de naam van de reuzecactus die hier groeit. Omgeving prachtig! Bloody hot. Weer rond 40 gr. Het park bestaat uit een east en west deel en we begonnen in East dat uit een mooie berijdbare loop bestaat. Lopen kan ook maar je bent gek als je dat doet in deze temp. Toen op naar West. Een uur rijden van East. Veelal hetzelfde maar met de bergen dichterbij. We bezochten het vistorscentre en van daaruit was de omgeving prachtig te zien. De parken zijn niet zo groot en we besloten het voor gezien te houden en Downtown te gaan. Er zou een historisch centrum moeten zijn maar we kwamen niet verder dan de cathedraal. Het is echt te heet om te lopen en er was ook verder niks. Althans niet dat wij zagen. Onduidelijk aangegeven .. terug naar het hotel en met wortelen en sinaasappels met wat dadels en blikje groentensap weer de nodige vitamines binnen. Straks naar de pool.

Morgen maar Flagstaff voor een overnachting. 4 uur rijden dus tijd voor Downtown en route66.